Zeldzame kans om BTC op te slaan tegen 50% korting op de marktprijs tijdens ProBit Exclusieve pieken Aanzienlijke interesse als BTC Eyes $ 20.000

Top 25 wereldwijde cryptocurrency-platform ProBit Exchange heeft de volgende van hun op abonnementen gebaseerde ProBit Exclusive-aanbiedingen aangekondigd met 50% korting op BTC op 23 december.Hoewel de abonnementen enkele van de beste tokens op de markt bevatten, zal de nieuwste editie de huidige crème de la crème van de cryptocurrency-sector, aangezien BTC aanzienlijke institutionele steun blijft krijgen.

Een van de meest fervente BTC-supporters in Microstrategy bood onlangs voor 550 miljoen dollar aan converteerbare obligaties aan om extra kapitaal vrij te maken om hun huidige BTC-bezit van 40.824 BTC uit te breiden.

Hoewel goud traditioneel de referentie-activaklasse vertegenwoordigt, heeft BTC zijn moed verworven als de best presterende activa in 2020 en wordt het vaak beschouwd als digitaal goud

Terwijl de speculatie over een doorbraak in $ 20.000 territorium voortduurt, is Bitcoin Era een ideale gelegenheid om BTC-posities en -posities te vergroten. Het evenement is ook een uitstekende en goed getimede kans voor nieuwere handelaren om de belangrijkste crypto-activa te verzamelen tijdens het op abonnementen gebaseerde evenement met een maximale toewijzing van 50.000 USDT aan BTC.

Eerdere ProBit Exclusives hebben geprofiteerd van aanzienlijke prijsstijgingen na distributie, aangezien verschillende tokens een jaarlijks rendement behaalden van meer dan 4000% voor deelnemers.

PROB-token gemarkeerd met een YTD-toename van 288%

ProBit Exchange’s native token PROB heeft zichzelf afgescheiden van de rest van het pakket op weg naar het plaatsen van de beste prestaties van december YTD onder alle exchange-tokens met 288%. PROB-tokens genereren ook 4% per jaar beloningen voor stakers en bieden exponentieel toenemende kortingen op handelskosten en toegang tot gebruikersevenementen zoals de aanstaande BTC Exclusive.

De uitwisseling organiseert een ProBit Cup-wedstrijd waarbij gebruikers punten kunnen verzamelen voor het kopen en inzetten van het bovenste ruiltoken. Leaderboards worden periodiek bijgewerkt en bieden een totale prijzenpot van 10.000 USDT voor de 20 beste puntenverdieners zodra de stand van het evenement definitief is na 31 december 2020.

Comments are closed.

Post Navigation