Mycket förväntade Push-pris efter halvering förväntas komma under fjärde kvartalet 2020

Analytiker och partner vid Placeholder VC Chris Burniske sade att även om sommaren visar sig vara tråkig för cryptocurrencies, kan höst och Q4 2020 visa sig vara över någons förväntningar.

Burniske listade alla möjliga milstolpar som kryptomarknaderna kunde uppnå inom de kommande fem månaderna.

Bitcoin efter halvering Push?

Bitcoin- priset ökade inte omedelbart efter halveringen av maj . Men om historien ska upprepa sig skulle det ta cirka tio månader innan betydande prisåtgärder inträffade.

Fortfarande pekar ett antal prisförutsägelser på en värdeuppskattning för Bitcoin Billionaire. Bloomberg förutspår en översyn på 20 000 dollar i december . PlanB: s Stock-to-Flow-modell förutspår $ 30 000. PlanB sa berömt att han skulle kasta bort modellen om förutsägelsen inte händer.

Etereum Proof-of-Stake fas 0

Om alla stjärnor överensstämmer, kan vi förvänta oss att Ethereum 2.0: s fas 0 kommer att hända i år . Under fas 0 kommer Beacon Chain att implementera PoS-mekanismer och hantera registret av validerare i nätverket. Det kommer inte att finnas transaktioner, smarta kontrakt eller till och med Dapps som körs under denna fas.

Det verkar dock som om fas 0 inte ens skulle hända innan året är slut, eftersom en Ethereum-stiftels forskare trodde Project Beacon inte kommer att gå live förrän åtminstone tidigt 2021, men hans påstående har motverkats av Vitalik Buterin som säger den första fasen av Ethereum 2.0 kommer att lanseras i år .

Vågstart?

Chris Burniske listade Vågens lansering som en av de ”galna” sakerna som kunde hända under Q4 2020. Vågen hade ändrat sin ursprungliga vision. Från att sträva efter att vara en global cryptocurrency skulle det nu vara möjligt att göra stablecoins som representerar fiatvalutor . Press från regeringar runt om i världen ändrade kursen för Vågstiftelsen, som lovade att inte starta utan ett „OK“ från tillsynsmyndigheterna.

Vågen är tänkt att lanseras i år. Men Mark Zuckerberg vägrade att förbinda sig till en lansering 2020 när han intervjuades av den japanska publikationen Nikkei .

DeFi till 5 miljarder dollar?

Värdet på DeFi har exploderat norr om 2,5 miljarder dollar från presstiden med Compound dominerande på 27,84%. Kommer denna marknad på 2,5 miljarder dollar att fördubbla sitt värde före fjärde kvartalet 2020? Spänningen kring DeFi har inte visat tecken på upphörande och med Ethereum 2.0 för närvarande försenad driver DeFi berättelsen för världens näst största cryptocurrency.

Chris Burniske citerade också de kommande valen i USA för att påverka kryptomarknaden , precis som det har en effekt på nästan alla beslut som världen kommer att fatta under de närmaste åren.

På Twitter-svaren på Burniske listade många andra kommande milstolpar, till exempel Paypals förslag till cryptocurrency och Coinbases möjliga börsnotering före Q4 2020 .

Burniske sa slutligen att det också är möjligt att sommaren också blir spännande för krypto, „beroende på var du sitter i kryptolagren.“

Comments are closed.

Post Navigation