Bitcoin kan bli bearish i 2022 sier Big Chinese Miner

  • Et bjørnemarked kan være i horisonten for Bitcoin ifølge en av Kinas største gruvearbeidere, Jiang Zhuoer.
  • For å forklare sin mening fremhever han mangelen på materiell interesse fra andre tradisjonelle investorer etter at Tesla avslørte sitt 1,5 milliarder dollar kjøp av toppkryptovaluta.
  • Med vaksinasjoner for COVID 19 i gang globalt, spår han at selskapene vil fokusere på tradisjonell økonomi etter COVID i stedet for Bitcoin.

En av de største Bitcoin-gruvearbeiderne i Kina antyder at topp-kryptokurrency kan bli baisse i 2022 når den tradisjonelle økonomien gjenoppretter. Imidlertid kan institusjonell interesse bøye optimismen.

Bitcoin Bear-In-Waiting

I følge en av Kinas største gruvearbeidere (BTC), Jiang Zhuoer, kan det hende at kryptovalutaen går inn i en bearish periode sommeren neste år. I et intervju med den kinesiske kryptomediajournalisten Wu Blockchain påpekte Jiang Zhuoer at flere studier antydet at Bitcoin-markedets vekst kan begynne å avta på høsten i år.

Dette sammenfaller med estimatet når COVID-utløste økonomiske gjenopprettingsplaner vil begynne å se noen effekt. Forslaget er at når den tradisjonelle økonomien kommer seg, vil investorer vende seg til den “normale” økonomien. Dette vil ta oppmerksomheten bort fra kryptovalutaer.

Han påpeker faktisk at etter at Tesla avslørte sitt enorme kjøp på 1,5 milliarder dollar, har det ikke vært noen vesentlige avsløringer fra andre store institusjoner.

Hans oppfatning samsvarer også med spådommer basert på markedets tidligere sykluser. Dette antyder at Bitcoin bull-markeder tradisjonelt bare varer rundt to år.

Institusjoner til unnsetning

Til tross for denne ganske bearish spådommen, gjør Zhuoer også poenget med at institusjoner kan komme BTC til unnsetning. Faktisk øker flere institusjoner sine kryptovalutaaktiviteter for å betjene økt etterspørsel.

Tidligere i år kunngjorde Amerikas eldste bank sine planer om å lansere en forvaringstjeneste for kryptovaluta. Videre gjennomførte Goldman Sachs en klientundersøkelse. Resultatene avslørte at 40% av kundene allerede hadde eksponering for kryptovalutaer. Som svar åpnet bankgiganten sin kryptohandel.

Begge disse antyder at institusjonell interesse fremdeles er til stede og potensielt fortsatt vesentlig, selv om den ikke offentliggjøres. Antall børshandlede fond (ETFer) er faktisk i en oppadgående trend.

Dette er utvilsomt en sterk indikator på institusjonell interesse, ettersom tradisjonelt bare store investorer har muligheten til å bruke dem til å investere i Bitcoin.

En ny syklus?

Selv om denne utviklingen forventes i et økende marked, er det også forslag fra samfunnet som kan være et tegn på en ny syklus for Bitcoin-markedet.

Tradisjonelt kan en oksesyklus vare bare noen få år før den går inn i en korrigerende fase. Imidlertid mener Zhuoer og andre at institusjonell interesse denne gangen kan forlenge optimismen i markedet.

Følgelig vil dette opprettholde markedets etterspørsel, som kombinert med den rapporterte mangel på kryptovalutaforsyning, kan presse markedet til nye høyder.

 

Comments are closed.

Post Navigation